KANTA-ASIAKKUUS
Kanta-asiakkaana saat enemmän 

Hyvinvoinnin avaimet

Valitse sinulle sopivin hyvinvointi-avain.

Hyvinvoinnin Hopea-avain   55€

Hopea-avainkortti on sinulle henkilökohtainen hyvinvointi-avain ja on voimassa ostopäivästä kolme kuukautta. Hopea-avaimella saat kaikista  hoitopalvelun hieronta-hoidon hinnaston hinnasta  -30%. 

Ilman hoitopalvelurajoituksia.

KORTIN EHDOT:  Hyvinvoinnin Hopea-avain on henkilökohtainen kanta-asiakaskortti ja sen lainaaminen toiselle henkilölle on kortin mitätöinnin uhalla kielletty. Etu ei koske hoitojen ohessa saatavilla lisähoito-palveluita, lahjakortteja, eikä kanta-asiakkuuksia. Etuja ei voi myöskään yhdistää, esim. kampanjatarjouksista ei voi saada Hopea-avaimella -30% hinnasta pois enää.

Hyvinvoinnin Kulta-avain   150€

Kulta-avainkortti on sinulle  henkilökohtainen hyvinvointi-avain ja on voimassa ostopäivästä  kuusi kuukautta. Kulta-avaimella  saat  kaikista hoitopalvelun hieronta-hoidon hinnaston hinnasta  -50%. 

Ilman hoitopalvelurajoituksia.

KORTIN EHDOT:  Hyvinvoinnin kulta-avain on  henkilökohtainen kanta-asiakaskortti ja sen lainaaminen toiselle henkilölle on kortin mitätöinnin uhalla kielletty. Etu ei koske hoitojen ohessa saatavilla lisähoito-palveluita, lahjakortteja, eikä kanta-asiakkuuksia. Etuja ei voi myöskään  yhdistää, esim. kampanjatarjouksista ei voi saada Kulta-avaimella -50% hinnasta pois enää.

Anna aikaa hyvinvoinnille