AJANKOHTAISET
JULKAISEMME  TÄLLÄ  SIVULLA  AJANKOHTAISIA  KAMPANJATARJOUKSIA  TAI  UUTISIA

Kampanjatarjous Uusille Asiakkaille

                        


Nyt kaikille uusille asiakkaille hierontaan tutustumishinnat alk. 15€.

  • Kampanjatarjous voimassa rajoitetun ajan.
  1. 25min Klassinen tai Urheiluhieronta 15€ 
  2. 50min Klassinen tai Urheiluhieronta  25€Tervetuloa tutustumaan  RENTOUTTAVAAN KUUMAKIVIHIERONTAAN / TEHOKKAASEEN KUUMAKIVI LIHASHUOLTOON

Saatavilla rajoitetun ajan.

Kuumakivihieronta eli hot stone on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jota on käytetty osana itämaista lääketiedettä.Kuumakivihieronnassa käytetään lämmitettyjä luonnon muokkaamia kiviä. Basalttikivet pitävät parhaiten lämpöä. Kiviä on eri kokoisia, eri tekniikoihin tarkoitettuja ja eri lihaksiin, ulkoisesti ne ovat huokoisia ja tuntuvat iholla miellyttävältä. Kivet ovat itseensä lämpöä pitkään sitovia ja luovuttavat sitä hitaasti ja tasaisesti.Hieronnassa käytetään samanaikaisesti joko kahta kiveä; toista kiveä toisessa kädessä ja toista toisessa. Tai sitten yhtä kiveä, riippuen tekniikasta. Kivet liukuvat öljytyllä iholla kevyesti.Lämmöllä ja kosketuksella on endorfiineja vapauttava vaikutus. Kivien syvälle ulottuva lämpö vaikuttaa syvempiin kudoksiin saakka tuoden ainutlaatuisen syvän rentoutuksen. Hoito toimii hyvin lihasjännitysten laukaisijana ja antaa kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen ja pehmittää myös hieman ihoa. Kuumakivi terapiahoito soveltuu kaikille, jotka eivät ole altis lämmölle. 


1) 75min. KUUMAKIVIHIERONTA 75€ (arvo 120€, säästät 45€)

2) 50min. KUUMAKIVIHIERONTA 60€ (arvo 80€, säästä 20€).


Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous. Maksa tilinumeroon: FI25 7997 7996 9000 69 

Kirjoita viestikenttään :  esim:  " 75min kuumakivihieronta + lahjakortin määrä"

Maksettua lähetä sähköpostilla osoitteeseen:  terveyttajahyvinvointiasinulle@gmail.com 

Lähetä: Etu- ja sukunimi ja kotiosoite, postinumero, paikkakunta ja puhelinnumerosi. Liitä mukaan maksukuitti. Kun maksusuoritus näkyy meillä, saat ostovahvistuksen 3 arkipäivän kuluttua tai viim. 5 arkipäivän kuluessa lähettämääsi sähköpostiisi sekä lahjakortin PDF- muodossa, jossa näkyy lahjakortin numero.  

Jonka jälkeen voit tehdä varauksen nettiajanvarauksen kautta kotisivuillamme
www.terveytta-hyvinvointia-sinulle.com

Ajanvarauksen yhteydessä muista mainita lahjakortin numero, muutoin veloitetaan hinnaston mukaan hoito.

EHDOT :

°Olet hyväksynyt lahjakortin ehdot ja olet tietoinen ehdoista ja lahjakortin peruutusoikeudesta ja lukenut koko tekstin läpi. 

°Lahjakortti on voimassa 2 kk ostovahvistuksesta, varaa aika nettiajanvarauksen kautta. 

°Ajanvaraus viimeistään 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä. 

°Ajanvarauksen peruutus viim. 24h ennen hoidon alkua. 

°Voit ostaa/käyttää lahjakortteja ilman ostorajoitusta. 

°Tarjous ei voi yhdistää muihin etuihin.


LAHJAKORTTI OSTON PERUUTUSOIKEUS

Lahjakortti on lunastettava paikassa Terveyttä & Hyvinvointia Sinulle, lahjakortin voimassaolon aikana. Lahjakortin numero, voimassaoloaika sekä yrityksen tiedot näkyvät lahjakortissa. Mikäli lahjakorttia ei lunasteta voimassaolon aikana, umpeutuu se automaattisesti, minkä jälkeen lahjakorttia ei voi enää lunastaa. Sinulla on oikeus peruuttaa lahjakortin osto 14 päivän sisällä ostovahvistuksen saatuasi sähköpostiisi. Mikäli kuitenkin lunastat lahjakortin 14 päivän sisällä, menetät oikeutesi peruuttaa lahjakortin oston.

Anna Aikaa Hyvinvoinnille